HTML

Krumplibogár blog

"...Ami a krumplibogarakat illeti, el kell, hogy keserítsem rovar, azon belül is bogárrajongó eddigi számos olvasómat, ugyanis több szó (talán a megígért párzási szokásokon kívül) nem fog esni a burgonyazabálókról. De akartam egy hasonlót mint a canesten reklám. :)... Remélem semmiképpen sem saját magam biográfiájába fog belefulladni a dolog, bár Jim "hétköznapi" gondolatai nagyon szimpatikusak, ha eszembe jut ilyen vicceset írni, akkor leírom. Bármiről bármit leírok majd ha jónak látom. Az énközpontúság nagyrészt ebben fog megnyilvánulni. Abban, hogy én írom, az én véleményemet írom le, és azt írom le amit én akarok.:) ... korántsem lesz annyira izgalmas, szívhez szóló mint a Bridget Jones naplója (akinek a neve helyes leírása nagyon veszélyes) és a háztetőn való maszturbációs élményeimet se fogom leírni, mint a Kosaras naplójában, sajnos tériszonyom van. A többit majd meglátjuk."

Friss topikok

Archívum

2010.05.17. 00:26 krumplibogár

Megcsináltam és már csinálom.

"Életmódja:


A krumplibogár egész nyáron aktív, télire beássa magát a földbe, átaludva ezt az évszakot. A lárvák többnyire csoportosan rágnak, míg a kifejlett bogarak többnyire magányosan élnek. Tápláléka krumpli és más burgonyafélék levele."

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://krumplibogarblog.blog.hu/api/trackback/id/tr102008924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása